Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Den blinde konge. Det Levende Sværd 2" by Cecilie Eken & Morten Schmidt " Book PDF Kindle ePub Free

Den blinde konge. Det Levende Sværd 2

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Den blinde konge. Det Levende Sværd 2
  • Author : Cecilie Eken & Morten Schmidt
  • Release Date : January 31, 2011
  • Genre: Fiction,Books,Kids,Fantasy,Classics,Family & Relationships,
  • Pages : * pages
  • Size : 2085 KB

Description

Da vi forlod Eriann og Vidar i Det Levende Sværd, havde de sammen overvundet den frygtindgydende drage fra Sortebjerget og lagt kong Leo og Vestland bag sig. Nu har rygtet om deres heltedåd imidlertid bredt sig ud over landets grænser, og det vælter ind med tilbud fra folk, der har brug for en stærk og modig helt. Eriann har lovet sig selv, aldrig mere at skulle adlyde ordrer fra en selvoptaget hersker, men da Vidar en dag modtager brev med anmodning om hjælp fra en af sin fars gamle bekendte, kong Erwin af Østerfjord, mener han ikke, at han kan afslå.

Modstræbende følger Eriann med Vidar til Østerfjord, hvor det snart viser sig, at både kongen og hans folk har skjulte motiver og farlige hemmeligheder – og de har i hvert fald ingen respekt for en pige som Eriann, der kan kæmpe som en kriger og ikke har til hensigt bare at holde sig i baggrunden. Hun prøver at overbevise Vidar om, at kong Erwin ikke er værd at risikere livet for, men trods hendes protester, indvilliger han i  en tvekamp mod den enorme og uovervindelige kriger, Kolbjørn Stenskalle. Eriann føler sig tvunget til et umuligt valg: Skal hun svigte sig selv eller Vidar? 

Bogen er en selsvstændig fortsættelse til Det Levende Sværd og kan læses uafhængigt. Den er illustreret i s/h af Mårdøn Smet.


Download Ebook "Den blinde konge. Det Levende Sværd 2" PDF ePub Kindle